fredag 19 juni 2015

En midsommarafton i olika varianter av grått

Efter lite lyxvärme inomhus så fortsatte vi att paddla i Stendörren för fira midsommar.

Regnet bara öste ned.

Fredag

Vi satt i lägenheten och funderade om vi skulle paddla eller inte. Fast vi båda vill ju ut naturen under midsommar och bilen var ju packad med allt. Så iväg med oss till min stuga för att sticka ut till Klovskär.

Grått åter grått.

Fin slink.
Ingen fart på båtarna på sjön. Helt enkelt för dåligt väder för dem. Ja vi såg kanske 5 båtar totalt. Skillnad mot kajakfolket. Vi räknade nämligen till minst 12 kajaker på vägen ut till våran midsommar firande, Undrar lite på de som låg på klipper mot havet på Klovskär. Sen kan man konstatera att tarp är ett mycket omtyckt tillbehör.

Massa Hilleberg prytlar.
Dryck.

Sol nu?

Firre.

Vinterplatsen.

 Vi låg nämligen på det ställe som brukar vara smockfullt med båtar på midsommar. Men denna dag. så vi tog tältplatsen som vi brukar använda på sen höst eller vinter. Så vi njöt av kvällen under våra tarpar. Och när det slutade regna kunde vi tända en brasa och avsluta kvällen med jordgubbar och champagne.

Midsommar de lux.

Dumglor.

Lördag

Vi vaknade sent denna dag. Lite sega av att paddlat i sex dar. Så vi hann inte iväg innan det började regna. Så vi struntade att paddla denna dag. Det gjorde inget, Vi bara var i nuet och slöade.

Nja väder.

Lycklig trut

Mycket vatten.

Min bara min.

Hitåt?

Efter regn blir det mat!

Mumsigt värre.
På eftermiddag kom solen fram och gjorde sitt att torka upp allt och värma våra frusna själar. Så kvällen blev perfekt med härligt dumgloende i elden.

Så kom solen.

Vilken kväll.

Dumglo i elden igen.

Söndag

Så var det dags att paddla hem efter en vecka med paddling. Får säga att det var en mycket lyckad vecka med många trevliga minnen för orka till semestern och den långa paddlingen i tre veckor. Så bara att sätta kajakerna då.

Plattvatten

Glid.

Smitpassage

Utåt.


Horisont 

Öar

Smitväg

Fika

The endGlida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar